Om S-E-R

Stockholms Enskilda Reklambyrå AB, S-E-R, är ett enmansbolag som drivs av mig, Lasse Eklöf. Ordet reklambyrå är dock något missvisande. Det handlar snarare om ren fotografi och grafisk formgivning.

Jag har jobbat som AD och Fotograf både som anställd och delägare på flera reklambyråer samt med många mycket kända varumärken. År 2000 startade jag S-E-R. Nu erbjuder jag fotografi, grafisk formgivning och produktion enskilt eller i kombination. En fördel med min reklambyråbakgrund är att jag hela tiden tänker på det kommersiella syftet med bilden, förpackningen, broschyren, profilprogrammet eller vad det nu kan vara, samt vem som är målgruppen. Jag har ett stort nätverk av kunniga människor inom områden jag själv inte är så bra på, t.ex. Copywriters, Projektledare, Webtekniker, tryckare etc.

Fotgrafiskt är jag en allroundfotograf. Bra på människor, som är ovana att uppträda framför kameran, men som ändå måste porträtteras. Jag fotograferar gärna "on location". Jag har både fast- och mobil studio. Marina motiv är också ett favoritämne. Därav www.yachtphoto.se

Vidare är jag medlem i Svenska Fotografers Förbund (SFF) och Auktoriserad Fotograf i Digital Bildleverans

SFF

Lasse Eklöf
Lasse Eklöf
Fotograf och AD

Lasse Eklöf
Foto: Stefan Almers